Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benec
csendes tag
Megoldottam a dolgot. Kicseréltem a két line-in-t és a progiban is megcserétem a sorrendet és most minden tök jól müxik.
-
Benec
csendes tag
Vkinek 5let?
-
Benec
csendes tag
Hát én nem találok ilyen fület
SoundStorm hangkártyám van. Neked? -
Benec
csendes tag
Mi a neve annak szabályzónak?
-
Benec
csendes tag
Flashy te hol tudod azokat állítgatni?
-
Flashy
veterán
az én hangkártyámon lehet külön állítani az összes kimenetpár hangerejét hangerőszabályzóból...
-
Benec
csendes tag
De régebben sokkal hangosabb volt szal vmi elállítódott.
-
I_Am
veterán
Egy hangkártyád van ami 4 csatornás? Mert akkor bizony nem tudsz mit tenni. A 4 csatornás hangkártya nem azt jelenti, hogy 2 külön szabályozható külön állítható stereo csatornád lenne, hanem hogy stereo háttérsugárzó kimeneted is van, ami térhatáskeltéshez kell. Tehát ha arra csatlakoztatod a fülhallgatódat, akkor azon csak a térhatáskeltéshez szükséges hangsávot fogod hallani.
-
Benec
csendes tag
Segítsetek lécci hogy tudom beállítani a fülhallgatóm hangerejét. Tök halkan szól. A hangkártyám 4 csatornás és zenekeveréshez használom a fülest, de a hangfalból jövő hangerő szinte teljesen elnyomja és alig hallok vmit. Buzeráltam a hangerőszabályozókat de semmi....
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
SoundStorm hangkártyám van. Neked?