- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Conquesten mindenki a zabus lockdown paklival jön, úgyhogy végül csak megvettem a Jeff-et is.
Nekem Dr.NX-szel ellentétben olyan érzésem van, mintha mindenkinek meglenne minden lap, Iron lad, Jeff, stb.
Szerintem átlag 4 meccsenként 3-on volt az ellenfélnél Jeff.Úgy érzem hatalmas a difi skill különbségben az infinity és gold conquest között. Infinity-ben egyszer sikerült csak 3 winig jutni, és minden meccsen vért kell izzadni. Pedig ugyanazok a deckek jönnek szembe.
winery:
Annak a Zabunak nagyon jól áll az arany.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #2001 üzenetére
Jeffet nem lett volna értelme spotból nyitni? Nekem is megvan rá a token, de megvárom a ládából nyitást.
Ugyanez az érzése, nekem is, gold után kb vértizzadok, nem tudom mikor meg hogy lesz meg így az 5 win..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tyler Durden #2003 üzenetére
Kinyitogattam őket, most végül Thanosért. Amit nem kaptam meg . De még talán 1et tudok nyitni.
Nem tudom mikor lesz spotban, nem volt kedvem szétoptimalizálni az economyt, kellett a lap.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz pachito #2005 üzenetére
Én most megnéztem a jövőbeni heteket, hát egyelőre betartalékolok, hacsak vmelyik lap nem robban nagyot. A Jeffes hetet várom nagyon, onnan kéne Jeff + a Knull variáns. Jelenleg 6 ládán ülök, addig még beesik pár, a simákat meg továbbra se nyitom..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
pachito
őstag
válasz Tyler Durden #2006 üzenetére
Nekem onnan csak Jeff kellene, Knull variáns nem nagyon érdekel, Ghost Spider elmegy, randommal meg hagyjanak. Bár lehet így is bepróbálkozok, hátha összejön a 6k spór a cápán.
Nekem sajna csak 2 láda van de a következő 2 hetet ki fogom hagyni. Ha Deathstrike op lesz akkor megveszem inkább tokenből -
addikt
válasz NyalokAA #2008 üzenetére
Az igen, hatalmas grat. Nekem is rá kéne feküdnöm, de mostanában türelmetlen vagyok és goldban simán kihullok..
lm83: oda is gratula (: Surfer még mindig jó választás, lehet vele meglepetést okozni
-
Dr.NX
addikt
Hawkeye – 1/1 – On Reveal: If you play a card here next turn, +2 Power. ▶ 1/1 – On Reveal: If you play a card here next turn, +3 Power.
Hulkbuster – 3/4 ▶ 3/5
Vision – 5/7 ▶ 5/8
Captain Marvel – 5/6 ▶ 4/5
Absorbing Man – 4/3 ▶ 4/5Elfogadom a sütiket.
-
addikt
-
pachito
őstag
Ha nyitok új lapot spotlightból akkor egyből bekerül a helyére a variáns vagy előbb végigmegy a maradék 3 opción?
-
pachito
őstag
-
Dobi 562
addikt
Kollega lerakta Spidey-t 5. körben majd 6. kör elején tolt már egy boomer snap-et stílusosan ahogy kell... csak a location leírását nem olvasta el. Ment is a vissza-snap. Toljad csak a tryhardot, van értelme! (Rank 100 felett)
Kicsit kiégtem az ilyen játékosoktól, napok óta már csak a napi küldiket tolom le, azokat is egyre kisebb kedvvel.
-
alite
senior tag
válasz Dobi 562 #2022 üzenetére
Fejen talaltad a helyzetet.. Az elejen meg annyira nem ereztem veszesnek, de volt egy 8-9 meccses mirror matchup-om, ahol az ellen 6-7 alkalommal kirakta, mig nekem 2-3 alkalommal sikerult, a tobbin vagy fel sem huztam vagy a vegen jott. Ki akarom majd probalni vele is, de egesz jo szeriaban voltam, gondoltam ut kozben mar nem valtoztatok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Azt tudja vki, hogy ami titulust a medal shopból lehet megvenni, az bekerül utána a ládákba is, vagy ezek exkluzívok?
-
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Grat mindenkinek az infinity conquesthez!
Más: Végül csak meg lett a Thanos, szégyen szemre meg kellett vennem hozzá a Namor bundle-t, és a goldot creditre költeni. Bejött az üzleti modeljük, ez van..
-
BBUN52
tag
válasz NyalokAA #2030 üzenetére
Igen azt már tapasztaltam hogy skrull igne erős counter...
Egy patriot deckel mentem skrullal együtt kellemesen muzsikált sokszorMost egy Magneto kontrollt láttam (captain marvel és vision is benne volt a deckben) (hooglandia mutatta be) elég kellemesen nézett ki, amikor a sok 4 manás lapot elrángatod a helyükről közven visiont oda húzod ahova szeretnéd, marvel pedig meccs végén képes dönteni...
Tényleg ha mind a két deckben van a pályán captain marvel hogy döntődik el melyik hova repül? Sorrend van?
-
NyalokAA
aktív tag
kétség sem fér hozzá én is kipróbálnám ezt az archetypeot, már csak echo jeff lad legion mirage ham hiányzik nekem Nembaj holnap Nimrodot meg Hamet megpróbálom behúzni 2-3 ládát most megkockáztatok utána majd Jeff szeptemberben. Mióta kijött a patch kb 300-500 token jött be max remélem a kérdőív után kalapálnak rajta valamit mert a mostani rendszer botrányos
-
ClydeBeka2
őstag
Én conquest helyett ládákat nyitogattam, ott megvan a sikerélmény Első 2 Spotlight-ból kijött Thanos és Mirage. Master Mold se lenne rossz, de annyira nem használnám szerintem.
Elkövetkező 2 hétben nem nagyon van olyan, ami tetszene. Mit mondtok? Érdemes Master Mold, 2 hét alatt összejön 4 spotlight cache? 5000 kredit be van tárazva, csak booster kéne.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dr.NX
addikt
120 CL-enként van Spotlight Cache.
Az kb. 6000 credit. (2 CL= 100 credit, azért kb., mert az első fejlesztés jobban megéri, 1 CL=25 credit)
Hetente fix:
napi 50+(3x50)+(3x100)= 500
Heti: 7x500=3500
Mission bonusok: 100+200+250+300+500=1350
Ladder egész hónapra: 200+250+400+500=1350
Egy hétre: 1350/4= 350
Season rewards: 100+200+100+200+100+200+100+200+200+200+200+500=
2300
Egy hétre: 550
Egyéb: reserve-ökből 150 vagy 200 credit + egyebek 50 season cache felett.
Total: 3500+1350+350+550=5750(+apró)
Szóval hetente egy Spotlight Cache-t tudsz szerezni, ha F2P vagy.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
Én ott tartok, hogy havi pass-t ha esik ha fúj érdemes megvenni, mert annyi cuccot ad. Ellentmondok a régebbi postomnak, ott még úgy voltam, hogy ha szar a kártya, akkor offos /így is csináltam/, most pl a főnixest pass-t is behúztam a gold, meg akinek miatt..
-
NyalokAA
aktív tag
-
addikt
válasz NyalokAA #2040 üzenetére
Nimród miatt ne idegeskedj, szerintem annyira nem nagy szám lap. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ebből a hétből se kell semmi, így malmozom tovább
-
Dr.NX
addikt
válasz NyxNyxNyx #2039 üzenetére
Meg fogsz döbbeni:
a hetes szorzó a napok száma a héten.
A felette levő sorban számolt napi küldik totálja.
És valóban, ott vannak még a conquest creditek (ebben a hónapban 700) és a hétvégi mission (200).
A nagyságrend viszont változatlan.Egyébként most én is úgy vagyok, hogy megveszem a Season Passt.
Elfogadom a sütiket.
-
alite
senior tag
Korai Patch Notes, az a Spider-Man változás izginek tűnik:
Cable
[Old] 2/2 – On Reveal: Put the bottom card of your opponent’s deck into your hand.
[New] 2/2 – On Reveal: Draw the top card of your opponent’s deck.Magik
[Old] 3/2 – You can’t play this on turn 6. On Reveal: Change this location to ‘Limbo’.
[New] 3/2 – On Reveal: Replace this location with ‘Limbo’. Doesn’t work after turn 5.Mister Negative
[Old] 4/-1 – On Reveal: Swap the Power and Cost of all cards in your deck.
[New] Gameplay Change: Caps Costs at a maximum of 6. (no text change)Rogue
[Old] 3/2 – On Reveal: Steal an Ongoing ability from a random enemy card at this location.
[New] Gameplay Change: Now triggers On Reveals if the copied Ongoing card had one. (no text change)Spider-Man
[Old] 5/4 – On Reveal: Your opponent can’t play cards at this location next turn.
[New] 3/5 – On Reveal: Move to another location and pull an enemy card from here to there.“Evolved” The Thing
[Old] 4/6 – On Reveal: Afflict a random enemy card here with -1 Power. Repeat this twice more
[New] 4/6 – On Reveal: Afflict 3 random enemy cards here with -1 Power. -
CsiguszMaxim
senior tag
Nem vagyok elégedetlenkedős és hisztis típus, de spiderman az egyik kedvenc lapom a játékban egy olyan mechanikával ami ezután már nem lesz. Nem tudom miért csinálták, de menjenek a francba, hogy nem egy másik lapot hoztak be az új mechanikára hanem ezt herélték ki.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
BBUN52
tag
válasz CsiguszMaxim #2045 üzenetére
Az teljesen jogos h move kártya lett, de nekem leginkább az nem tetszik h mennyire random hatást kapott...
-
addikt
-
pachito
őstag
Gz, én még bőven nem tartok inf-nél de már alakul a dolog:
Annyian játszanak greedy destruction deckeket hogy Armor/Cosmo nélkül el sem indulok ill. Octopus is teszi a dolgát, mint minden destroy metában. Sokan már Shang-Chi-t sem futtatnak, csak a value meg greed.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest