Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Az elmúlt héten, rengeteget játszottam a játékkal.Nyomom Infinite szinten, és végig azon gondolkodtam, hogy jövök ide sírni, hogy mennyire hiányoznak lapok a paklijaimból erre a szintre. Aztán rájöttem, hogy valószínűleg mindenkinek ugyan ez a nyűgje, mert ez a játék lényege. :) De ettől még 1062-es CL-lel nagyon nehéz. Kinevetnek az ellenfelek. Na meg nem tudom mennyire általános, de első kör előtt jön mindig a Snap. Arra gondoltam, hogy látják milyen kis szintű vagyok, és már tudják, hogy nyertek. Egy Armin Zola, Venom, Wong, stb stb nagyon kellenének már.

Vettem jó pár lapot mostanság a store-ban. Death, Ultron, Super Skrull, Hazmat, (talán) Rouge (is, nem emlékszem).

Egyébként nem tudom, hogy ezt az Infinite szintet megtartom e??, vagy következőnek megint fel kell ide küzdenem magam, de annyira nem fogom erőltetni szerintem. Az első napokban, amikor felkerültem, a napi Mission-ök között volt, hogy csak nyerjek "X" meccset, hát eskü megszenvedtem vele. :DDD

És már Variant-okat is vettem.. Knull, Iron Man, Nova, például. Ezekkel a retro képregényborítós lapokkal meg tudnak venni.. Meglátom, felszisszenek, és ok, take my money. :D

Twitch drop azóta sincs. Tudtok róla valamit?

Új hozzászólás Aktív témák