Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Az elmúlt héten, rengeteget játszottam a játékkal.Nyomom Infinite szinten, és végig azon gondolkodtam, hogy jövök ide sírni, hogy mennyire hiányoznak lapok a paklijaimból erre a szintre. Aztán rájöttem, hogy valószínűleg mindenkinek ugyan ez a nyűgje, mert ez a játék lényege.
De ettől még 1062-es CL-lel nagyon nehéz. Kinevetnek az ellenfelek. Na meg nem tudom mennyire általános, de első kör előtt jön mindig a Snap. Arra gondoltam, hogy látják milyen kis szintű vagyok, és már tudják, hogy nyertek. Egy Armin Zola, Venom, Wong, stb stb nagyon kellenének már.
Vettem jó pár lapot mostanság a store-ban. Death, Ultron, Super Skrull, Hazmat, (talán) Rouge (is, nem emlékszem).Egyébként nem tudom, hogy ezt az Infinite szintet megtartom e??, vagy következőnek megint fel kell ide küzdenem magam, de annyira nem fogom erőltetni szerintem. Az első napokban, amikor felkerültem, a napi Mission-ök között volt, hogy csak nyerjek "X" meccset, hát eskü megszenvedtem vele.

És már Variant-okat is vettem.. Knull, Iron Man, Nova, például. Ezekkel a retro képregényborítós lapokkal meg tudnak venni.. Meglátom, felszisszenek, és
ok, take my money
.
Twitch drop azóta sincs. Tudtok róla valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ettől még 1062-es CL-lel nagyon nehéz. Kinevetnek az ellenfelek. Na meg nem tudom mennyire általános, de első kör előtt jön mindig a Snap. Arra gondoltam, hogy látják milyen kis szintű vagyok, és már tudják, hogy nyertek. Egy Armin Zola, Venom, Wong, stb stb nagyon kellenének már.