Hirdetés
Aktív témák
-
divot
veterán
Az előbb rossz totyikban reagáltam. :DDD
Szóval a másik berlini :D totyikban egy újonc adta ezt a linket. [L]http://www.runet.hu/portal/article142.html[/L]
Dévidkopperfíld trükkjei vannak leírva részletesen. Elképesztő eccerűek. :D Csak az nézze meg a linket, aki nem akar kimenni decemberben a stadionba a nagy sóra. :P -
divot
veterán
Mindent a hülye nézőért: Ha egy taligán tolták volna oda szerencsétlent, akkor visszaesik a nézettség, és a második bugyuta sörreklám blokkot már a kutya sem nézi.
Az egész bagázs hülyének nézte a népet. A nép meg ezen nem fog megsértődni, mert hülye. Egyszer véletlenül belekeveredtem egy MTV Roadshowba. Kínos volt az egész, amikor valamelyik harmadrangú műsorvezető vér gagyi vicceket mesélt a színpadon, azt hittem, menten meglincseli, de minimum megdobálja paradicsommal a tömeg. Erre körülnéztem, és azt láttam, hogy a sok agyatlan proli vidáman kacarászik az óvodás szintű pöcsségeken, sőt, volt aki magasba tartott kezekkel tapsolt. Na ezeknek kell a toronydaru, különben nincs meg a napi agymosás szintjük.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest