- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bippeti
tag
Találtam olyan Nikon M42 adaptert, ahol van fénymérés is és fókuszvisszajelzés is (lehet, hogy csak ilyen van). Ha keresnék hozzá való obit (pl. Helios), akkor lenne fénymérésem és fókuszvisszajelzésem is? Vagy tehetek bármit erre a vázra, sehogyan se lesz.
-
bippeti
tag
Az a helyzet, hogy a D5200 adott. Viszonylag könnyen talán sikerülhet hozzájutnom egy Nikon FM2-höz és ezért jutottam ide. Ezek szerint az adott vázat és az adott obit nem igazán lehet jól együtt használni? Az autofókusz hiányától nem félek. A fénymérés hiányát eddig még nem volt alkalmam tesztelni.
-
bippeti
tag
Köszi a választ, közben rákerestem külföldi oldalon (nem tudom, hogy ez reklámnak minősül-e, ezért nem linkelek), ott is ezt erősítették meg... Bocs a kezdő kérdések miatt: a fénymérés hiánya a D5200-ban keresendő, tehát semmilyen manuál objektívvel nem fog működni, jól értem? Illetve a tapasztaltakhoz: használtatok már így régi objektíveket, vagy ez teljesen felejtős? Biztosan egyszerűbb, ha van autofókusz, stb. A kérdés, hogy ezek hiánya miatt lehetetlen, vagy nagyon kínszenvedés jó képeket készíteni, vagy ha valaki szeret manuálozni, annak érdemes egy próbát tenni vele? Kösz előre is!
-
bippeti
tag
Sziasztok,
A Nikon FM2-n használt objektívet lehet használni D5200-as vázon? Abból tévedtem erre a következtetésre, hogy mindkettőnek Nikon f az objektív foglalata. Kérem, hogy erősítsetek, vagy cáfoljatok meg! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged