- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
aláírom, ezeknél a képeknél tényleg mellément a fókusz.sajnos ilyen kis mélységélességnél nehéz fókuszban maradni egy manuál obival, de ezt ti is tudjátok, nem menteni próbálom magam.
copass: chipes adapterrel használom, a gép fókuszvisszajelzésére hagyatkoztam. A gép állványon volt, tuti nem mozdult el, szóval maximum a váz fókuszrendszere jelzett fals értéket.
-
bagaba1
tag
hallottam már korábban is, el is hittem. Viszont a szekrény aljában volt, és jobb mint a semmi
Nemrég vettem egy 70-200 f4-et, valamint vakut és egyéb kiegészítőket világításhoz, szóval jelenleg minden pénzem elvitte, de hamarosan szeretném lecserélni canon 50 1.8 II-re
-
bagaba1
tag
Mostanában egy Carl Zeiss Pancolar 50 1.8-at használok a 20D-men, és gyakran gondom adódik az élességgel. Sokszor előjön hogy portrénál mellémegy a fókusz, és picit utánakerestem az obinak. Egyetlen tesztet sem találtam róla ahol az élességet nézték volna különböző rekeszek mellett, ezért összedobtam én magam egyet. Nem a legminőségibb, de a lényeg látható rajta. A fókuszsík merőleges volt a lapra, és a fókusz is pontos volt. Remélem valakinek még segítségére lesz ez a kis ábra
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- GoPro HERO 11 Black Creator Edition
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest