Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
aláírom, ezeknél a képeknél tényleg mellément a fókusz.sajnos ilyen kis mélységélességnél nehéz fókuszban maradni egy manuál obival, de ezt ti is tudjátok, nem menteni próbálom magam.
copass: chipes adapterrel használom, a gép fókuszvisszajelzésére hagyatkoztam. A gép állványon volt, tuti nem mozdult el, szóval maximum a váz fókuszrendszere jelzett fals értéket.
-
bagaba1
tag
hallottam már korábban is, el is hittem. Viszont a szekrény aljában volt, és jobb mint a semmi
Nemrég vettem egy 70-200 f4-et, valamint vakut és egyéb kiegészítőket világításhoz, szóval jelenleg minden pénzem elvitte, de hamarosan szeretném lecserélni canon 50 1.8 II-re -
bagaba1
tag
Mostanában egy Carl Zeiss Pancolar 50 1.8-at használok a 20D-men, és gyakran gondom adódik az élességgel. Sokszor előjön hogy portrénál mellémegy a fókusz, és picit utánakerestem az obinak. Egyetlen tesztet sem találtam róla ahol az élességet nézték volna különböző rekeszek mellett, ezért összedobtam én magam egyet. Nem a legminőségibb, de a lényeg látható rajta. A fókuszsík merőleges volt a lapra, és a fókusz is pontos volt. Remélem valakinek még segítségére lesz ez a kis ábra

Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nemrég vettem egy 70-200 f4-et, valamint vakut és egyéb kiegészítőket világításhoz, szóval jelenleg minden pénzem elvitte, de hamarosan szeretném lecserélni canon 50 1.8 II-re