Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli58
tag
OPticam, Bajcsy Zsilinszky utca: lehet, hogy régen jól dolgoztak, de már tutira trehány banda. Több Tessart, Trioplant vittem be hozzájuk, állítólag elkészült, aztán, amikor érte mentem, a szervizes ember már eltűnt (nem véletlenül, meg volt beszélve, mikor megyek). Az obik ugyanolyan állapotban voltak, mint amikor bevittem, szét se szedték. A szervizes telóban bizonygatta, hogy amennyire lehetett, kipucolta. Egy frászt. Én magam nekiálltam, és megcsináltam rendesen. (ok, bonyolultabb szerkezeteket biztos nem szedek szét)
-
zoli58
tag
Sziasztok! Van néhány vintage optikám, amelyek szervizelésre szorulnak. A gugli feldobott jó néhány találatot, 5-6 üzletet, amelyik vállal ilyen munkákat, és néhány magánzót is. Referenciák sajnos nincsenek. Nyugodtabb szívvel vinném ahhoz, akit megbízhatónak, precíznek tart a közvélekedés.
Kérem szépen ajánljatok ilyen szakembereket/műhelyeket!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi