- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
GHoST16 #5470 üzenetére
Miért nem veszel 200/4-et? Régi manuál zoomot biztosan nem vennék. Nem véletlenül kerülnek ennyibe. A használatuk is nagyon nehéz, pláne első manuál üvegnek.
Jobbfajta fix 135/2.8-at javasolnék csippes adapterrel. Ha meg nagyon kell a 200/4 abból is van némi választék, csak súlyban, méretben már jóval nagyobb mint a 135, de képminőségben sokkal jobb mint a régi MFzoom. A Yashika kezdő fényerejéhez számold hozzá, hogy rekeszelni kellhet az elfogadható képminőségért, pláne egy ilyen régi zoomot és akkor oda az f4. Szvsz. -
jjeahh
nagyúr
válasz
GHoST16 #5470 üzenetére
szerintem manuális telét csak állványról érdemes használni, nekem van egy 135/2.8-am, hosszabbat, sötétebbet nem tudnék kitartani, már ezt sem könnyű, pedig nekem stabil kezem van, kézből stackelek, 1/8-at kitartok stb...véleményem szerint 135mm alatt gondolkozz manuálban, a legjobb-legelterjedtebb, legolcsóbb darabokat 50mm körül kapod meg, teléből érdemes natív üveget venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest