Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Apple Watch
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniduke
tag
válasz
body007
üzenetére
Nekem is van ilyen elotetem, nem pont ez, de ilyen kínai x0.45os. Az tuti hogy nem a gyutav x 0.45ot fogja adni, annyira azért nem extrém. Azt viszont tapasztaltam, ahhoz hogy éles képet kapj, a kitobi majdnem a közélpontjához állt be. Ha ebből indulunk ki akkor valszeg azért nincs éles képed manuallal mert azoknak nincs ilyen közel a kozelpontjuk. (50esre felrakni még mindig nem értem miért kellene, de próbáld ki kitobin, majd ott látod hogy amikor éles akkor is kb használhatatlan)
-
MrChris
nagyúr
válasz
body007
üzenetére

Miért nem veszel egy olcsó alap kitobit? Az biztos 100X jobb mint ez, de az olcsó mf nagylátóknál is jobb. Nekem volt Olympus OM 28/3,5 az nyitva is tökéletes volt, 16e-be került, már bánom hogy eladtam. A képe megegyezett az elég jó régi 4/3-os ZD14-42-vel. De ennyikért már lassan bármelyik rendszer alapzoomját megveheted. -
jjeahh
nagyúr
válasz
body007
üzenetére
a c-mount obikkal csak makrózni tudsz canon dslr-en, mivel a canonoknak nagy a bázistávja, teljes értékűen ezt az obit csak milc-eken tudod használni... ráadásul aps-c-n a szélek feketén maradnak, tehát inkább m4/3-ra ajánlom ezeket a kis szenzorra készített 25mm c-mountos üvegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

az nagyon durva! Nekem most egy