Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Netfone
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniduke
tag
Eddig őszintén nem nagyon értettem mi vele a probléma, de ez a mostani kommented már közelít. Igy kell működnie:
Alapjáraton nyitva a rekesz.
1. A menet felőli blende beugraszto pöcök benyomva : ha forhatod a gyűrűt, úgy záródik-nyitodik a rekesz. Ha peremes az adaptered, akkor ez mindig nyomva van, nekem nem ilyen, így en ezt be szoktam ragasztani.
2. Menet felőli pöcök nincs benyomva, ha forgatod a gyűrűt akkor nem mozog semmi, csak akkor ugrik be a kívánt értékre ha az obi oldalán lévő pöcköt benyomod. Ezzel így tudsz vele nyitva fokuszalni, es csak akkor ugratod be ha exponálsz.
Magyarul a 2 pöcök közül legalább egynek be kell legyen nyomva hogy tudj rekeszt állítani.
(Nekem pont ez a része romlott el, igy ezt kiiktattam es már úgy működik mint minden más obi)
Remélem érthető volt, ha így működik (es a leirasod alapján igen) akkor az obi jó, ne az eladót bosszantsd vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 6960 / 9575 / 14600 / 10900 expoval )
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest