- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Legigazabol, eredetileg azert vettem, hogy legyen egy olcso, fenyeros objektivem, amit nem feltek, ha videozok, 400 x 144/1200 fps-sel. Ezt meg nem feltem. Viszont erre a felbontastra rekeszelni sem nagyon kell.
Sajnos muvesznek nem vagyok jo, maximum lemasolni tudok masokat, azt is persze rosszul. (Villanymernok vagyok, az oscilloscope-ot ertem. Persze, tudom, ez nem mentseg.) Viszont az a kep jo, amit csatoltal... Nem tudom, hogy latjatok ti meg ezeket a szituaciokat...
Node az a korbe forgos bokeh, no, az nagyon tetszik, olyat kell csinalnom. Szoval arra nem biztos, hogy jo lesz ez az objektiv, de nem nyugszom, amig olyan kepet nem tudok csinalni, legalabb egyet. Utana nem biztos, hogy erdekelni fog tobbe.
Jut is eszembe. slow-motion... Kene nekem meg egy CCTV uveg. 10mm korul. Lehetoleg minel fenyerosebb. (Olyasmi, mint a 25mm f1.4, csak az nem eleg wide.) Tudtok olyat ajanlani? A kit obi 10mm-en 3.5, de azzal nagyon sok feny kell, hogy latszodjon valami, es hat, nem lehet mindig nagy lampat gyujtani, meg mindent bevinni a "muterembe". Az sem baj, ha 1.4-nel is fenyerosebb.
(#8643) daniduke válasza tvamos (#8641) üzenetére
Az igen!.. szep kep!
Új hozzászólás Aktív témák
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest