- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Legigazabol, eredetileg azert vettem, hogy legyen egy olcso, fenyeros objektivem, amit nem feltek, ha videozok, 400 x 144/1200 fps-sel. Ezt meg nem feltem. Viszont erre a felbontastra rekeszelni sem nagyon kell.
Sajnos muvesznek nem vagyok jo, maximum lemasolni tudok masokat, azt is persze rosszul. (Villanymernok vagyok, az oscilloscope-ot ertem. Persze, tudom, ez nem mentseg.) Viszont az a kep jo, amit csatoltal... Nem tudom, hogy latjatok ti meg ezeket a szituaciokat...
Node az a korbe forgos bokeh, no, az nagyon tetszik, olyat kell csinalnom. Szoval arra nem biztos, hogy jo lesz ez az objektiv, de nem nyugszom, amig olyan kepet nem tudok csinalni, legalabb egyet. Utana nem biztos, hogy erdekelni fog tobbe.
Jut is eszembe. slow-motion... Kene nekem meg egy CCTV uveg. 10mm korul. Lehetoleg minel fenyerosebb. (Olyasmi, mint a 25mm f1.4, csak az nem eleg wide.) Tudtok olyat ajanlani? A kit obi 10mm-en 3.5, de azzal nagyon sok feny kell, hogy latszodjon valami, es hat, nem lehet mindig nagy lampat gyujtani, meg mindent bevinni a "muterembe". Az sem baj, ha 1.4-nel is fenyerosebb.
(#8643) daniduke válasza tvamos (#8641) üzenetére
Az igen!.. szep kep!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest