- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Legigazabol, eredetileg azert vettem, hogy legyen egy olcso, fenyeros objektivem, amit nem feltek, ha videozok, 400 x 144/1200 fps-sel. Ezt meg nem feltem. Viszont erre a felbontastra rekeszelni sem nagyon kell.
Sajnos muvesznek nem vagyok jo, maximum lemasolni tudok masokat, azt is persze rosszul. (Villanymernok vagyok, az oscilloscope-ot ertem. Persze, tudom, ez nem mentseg.) Viszont az a kep jo, amit csatoltal... Nem tudom, hogy latjatok ti meg ezeket a szituaciokat...
Node az a korbe forgos bokeh, no, az nagyon tetszik, olyat kell csinalnom. Szoval arra nem biztos, hogy jo lesz ez az objektiv, de nem nyugszom, amig olyan kepet nem tudok csinalni, legalabb egyet. Utana nem biztos, hogy erdekelni fog tobbe.
Jut is eszembe. slow-motion... Kene nekem meg egy CCTV uveg. 10mm korul. Lehetoleg minel fenyerosebb. (Olyasmi, mint a 25mm f1.4, csak az nem eleg wide.) Tudtok olyat ajanlani? A kit obi 10mm-en 3.5, de azzal nagyon sok feny kell, hogy latszodjon valami, es hat, nem lehet mindig nagy lampat gyujtani, meg mindent bevinni a "muterembe". Az sem baj, ha 1.4-nel is fenyerosebb.
(#8643) daniduke válasza tvamos (#8641) üzenetére
Az igen!.. szep kep!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Logitech szerviz
- ASUS ROG Ally
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Szemüveges topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GoPro HERO 11 Black akciókamera - 3 akku + tartozékok
- GoPro Creator Kit - HERO 13/12/11/10/9 akciókamerákhoz
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Nikon Nikkor AF-S 16-35mm f/4 VR ED Nano
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest