- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Ez egy 3mm-es csavar, vagyis M3-as és 1,5mm-es a belevaló imbuszkulcs.
Sajnos ilyen pontosan belevaló méretű imbuszkulcsot valamiért ritkán kapni, hanem csak olyat ami belemegy és éppen megfogja, elég gyanús hogy az 1,27 az ami éppen megfogja, de nem épp pontosan illeszkedik. Az 1,81mm-es szerintem nem metrikus méretűhöz való. Nekem van egy szerszámom (intonáló tű) amibe rendszeresen kell ilyen 1,5-ös kulcs és amit itthon vettem mind idővel tönkrement, vagy 1,27-es volt. Aztán rááldoztam és vettem külhonból jó minőségűt.
Magát a hernyócsavart lehet kapni ilyen méretben és ilyen fejjel, tehát ha rengeteget állítanádés tönkremenne akkor is pótolható, max a kiszedésével kicsit el kell játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest