- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Nem is tudtam róla, hogy már obikat is gyárt.
Van 50/1.8-asom, de nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve, mert frontfókuszos (kb 1-2 centi, de a tudata is zavar), emiatt nem nagyon használom (persze, ha rekeszelem, akkor már nem zavaró). Nekem nagyon bejönnek ezek a régi obik, mert olcsóak és valahogy más érzés párosul hozzájuk. Csak a fókusz ne lenne olyan macera....
Most eldöntöttem, hogy veszek egy milc-et erre a célra. Pana G3-at nem nagyon találtam itthon eladót, ebayen viszont van egy pár darab, onnan érdemes inkább beszerezni vagy várjak egy itthoni ajánlatra? De az is lehet, hogy megelégszek egy E-P1-gyel....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van 50/1.8-asom, de nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve, mert frontfókuszos (kb 1-2 centi, de a tudata is zavar), emiatt nem nagyon használom (persze, ha rekeszelem, akkor már nem zavaró). Nekem nagyon bejönnek ezek a régi obik, mert olcsóak és valahogy más érzés párosul hozzájuk. Csak a fókusz ne lenne olyan macera....