- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Nem is tudtam róla, hogy már obikat is gyárt.
Van 50/1.8-asom, de nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve, mert frontfókuszos (kb 1-2 centi, de a tudata is zavar), emiatt nem nagyon használom (persze, ha rekeszelem, akkor már nem zavaró). Nekem nagyon bejönnek ezek a régi obik, mert olcsóak és valahogy más érzés párosul hozzájuk. Csak a fókusz ne lenne olyan macera....
Most eldöntöttem, hogy veszek egy milc-et erre a célra. Pana G3-at nem nagyon találtam itthon eladót, ebayen viszont van egy pár darab, onnan érdemes inkább beszerezni vagy várjak egy itthoni ajánlatra? De az is lehet, hogy megelégszek egy E-P1-gyel....
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van 50/1.8-asom, de nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve, mert frontfókuszos (kb 1-2 centi, de a tudata is zavar), emiatt nem nagyon használom (persze, ha rekeszelem, akkor már nem zavaró). Nekem nagyon bejönnek ezek a régi obik, mert olcsóak és valahogy más érzés párosul hozzájuk. Csak a fókusz ne lenne olyan macera....