Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Nem is tudtam róla, hogy már obikat is gyárt.
Van 50/1.8-asom, de nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve, mert frontfókuszos (kb 1-2 centi, de a tudata is zavar), emiatt nem nagyon használom (persze, ha rekeszelem, akkor már nem zavaró). Nekem nagyon bejönnek ezek a régi obik, mert olcsóak és valahogy más érzés párosul hozzájuk. Csak a fókusz ne lenne olyan macera....
Most eldöntöttem, hogy veszek egy milc-et erre a célra. Pana G3-at nem nagyon találtam itthon eladót, ebayen viszont van egy pár darab, onnan érdemes inkább beszerezni vagy várjak egy itthoni ajánlatra? De az is lehet, hogy megelégszek egy E-P1-gyel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van 50/1.8-asom, de nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve, mert frontfókuszos (kb 1-2 centi, de a tudata is zavar), emiatt nem nagyon használom (persze, ha rekeszelem, akkor már nem zavaró). Nekem nagyon bejönnek ezek a régi obik, mert olcsóak és valahogy más érzés párosul hozzájuk. Csak a fókusz ne lenne olyan macera....