- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017 #6472 üzenetére
úgy általában? a menüben állítsd be majd, hogy tudj fotózni obi nélkül is, asszem custom menü, 7-es menüpont, mf segédeket kapcsold be, majd a hüvelykujjnál lévő tárcsát benyomva nagyíthatsz, így tudsz fókuszálni...ja a tárcsát ilyenkor ha tekered változik a nagyítás mértéke, sztem a legnagyobb nagyítással használható a legjobban. A 44-2 helioson két rekeszgyűrű van, az egyikel tudsz "blokkolni", gondolom észrevetted, meg sztem érdemes néha lerekeszelni portrénál is F2.8-ra, mert sokkal élesebb, de még mindíg jól mos, majd ezt kitapasztalod... kb ennyi.. a dioptriát a kereső mellett állítsd be szépen, max ha raw-ban fotózol a jpeg beállításainál az élességet felhúzhatod, mert mintha élesebb élőképet mutat így, ez is segíti picit a fókuszálást. majd kíváncsi vagyok véleményekre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest