- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
mikor vettem törőékes mattüveget (praktikus a 45°) akkor hasonlót tapasztaltam. Adtak hozzá vékony fóliából kis keteket amit a mattüveg alá helyezve mint távtartó váloztatta a helyzetét, így lehetett pontosra 'hangolni'. Mivel nem volt elég vastag, ezért papírból meg kijelző fólia első-hátsó csomagoló anyagából is vagdostam. Precíziós munka, sziké...
A mattüveg cserével alig észrevehetően sötétebb lett a kép és elvesztettem a piros kis fókuszvisszajelző pontokat, erre nem volt különösebben szükségem. Viszont jóval pontosabb lett a MF, persze a fent említett beállítás után. A csippanás és törőék együttesével, gyakorlással, javult az arány. -
-
fattyu
veterán
félrefókuszálsz.
nem életlenebb attól hogy hol fókuszálsz....
elmondom mégegyszer. másik mattüveg. a gyári matüveg nagyon matt. nagyon szemcsés. hazudik. élesnek látod akkor is amikor már rég nem az vagy még bőven nem.
gyári alap mattüveg alkalmatlan manuálozásra. minden vázban. vagy superfine mattüveg vagy törőékes kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest