Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Ez tényleg egy hozzáértő válasz volt. Gondolom tényleg sok(0) ebayos, külföldi vásárláson vagy túl. Az a helyzet, hogy az itthoni, és általában a világi tapasztalatok a nagy többségre nézve nem ezt mutatják. Rengeteg külföldi vásárláson vagyok túl, több nagyobb értékű dolog is volt benne, és eddig csak 3x volt gondom. Mindegyik gond nélkül oldódott meg az eladó normális hozzá állásának köszönhetően. Sajnos én mostanában itthon pont az üzleti politikánál nem látom ugyan ezt. Max az idő az ami ténylegesen számolható, tervezhető probléma, de ez is kiküszöbölhető ha egy kicsit hajlandó vagy többet fizetni. A problémás külföldi vásárlásoknál érdekes módon mindig kiderül, hogy a nagy része sima user error. A legtöbb esetben a garanciális ügyintézés is gond nélkül megy, max itt is az idő az ami gond lehet. Bár ez meg beleférhet ha esetleg több tíz ezret is meg spórolsz.
-
jjeahh
nagyúr
ebay-en nem minden olcsóbb sztem, vagy sokszor jobban megéri egy picit drágábban megvenni helyben valamit gariért cserébe, de azért rengeteg cuccot megkapsz akár itthon elképzelhetetlenül alacsony áron is + van, amit helyben nem kapsz meg, ebay-en igen, szal nagyobb a kínálat. 40-ből egyetlen alkalommal kaptam mást mint amit rendeltem, de a pénzt visszatérítették. sok idő...nem tom, én eu-ból rendelek mindig, nekem 4-7 nap nem sok, kibírom...persze kínából pl. más tészta
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest