Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Régebben én is sokat szemezgettem azzal a jupival(9), rengeteg képet megnéztem vele. Szerintem ennyire nem lehet taknyos. Bár az is igaz, hogy lehet találni ilyen lágy képeket is. De ahogy elnéztem azok egy régi verziójú alu színű változattal készültek. Már nem találom azt a fórumot ahol kivesézik a témát, de kb. annyira jutottak, hogy talán van bennük elég sok (széria)hibás darab. Nem tudom, még mindig benne van a listámban ez az obi, néha azonnal meg akarom venni, néha meg elbizonytalanodom amikor ilyen képeket látok. Az a bosszantó, hogy van olyan köztük ami nyitva is rendesen karcol, de sokan vannak akik panaszkodnak a lágyságra. Nehéz döntés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a helios tágra nyitva olyan mint az f4-es képed
miért adod el a planart? ha nekem lenne összeforrnék vele valszeg