- Apple Watch
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hydra SR #247 üzenetére
Kétszerező? Kíváncsi vagyok rá. Amúgy miért nem próbálkozol meg pár canon manuálissal? Az M42 időkben is készültek nagyon vakarék obik. Szerintem, de ez szubjektív vélemény, az M42-k közül csak a köztudottan penge obikkal érdemes kísérletezni digitálison. Akkor meg már ott van a gyártó saját kínálata is. Én pl M42-t nem, csak nikkor AI-S-t használok, ha manuális. És még egyikben sem csalódtam, csak pozitíven.
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR #247 üzenetére
Szerintem az a Yashikor beteg picit, bár nem tudom mit lehet egy vasdarabon és pár üvegdarabon elcseszni, ha esetleg szétszedte előtted valaki, de nem egy ilyen obit láttam már, szóval mindig nézd meg előtte jobban azt amit megveszel. Filmesen sem lenne jobb képe szvsz. Egyébként csak azért jöttem, hogy eldicsekedjek.
Vettem egy Pentacon 4/200 MC-t, majd valamikor letesztelem, és dobok ide pár képet. Bár már a 135ösről is igértem, de folyamatban, jön, jön, jönni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Windows 11
- Apple Watch
- Fogyjunk le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest