Hirdetés
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hydra SR
üzenetére
Kétszerező? Kíváncsi vagyok rá. Amúgy miért nem próbálkozol meg pár canon manuálissal? Az M42 időkben is készültek nagyon vakarék obik. Szerintem, de ez szubjektív vélemény, az M42-k közül csak a köztudottan penge obikkal érdemes kísérletezni digitálison. Akkor meg már ott van a gyártó saját kínálata is. Én pl M42-t nem, csak nikkor AI-S-t használok, ha manuális. És még egyikben sem csalódtam, csak pozitíven.
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Szerintem az a Yashikor beteg picit, bár nem tudom mit lehet egy vasdarabon és pár üvegdarabon elcseszni, ha esetleg szétszedte előtted valaki, de nem egy ilyen obit láttam már, szóval mindig nézd meg előtte jobban azt amit megveszel. Filmesen sem lenne jobb képe szvsz. Egyébként csak azért jöttem, hogy eldicsekedjek.
Vettem egy Pentacon 4/200 MC-t, majd valamikor letesztelem, és dobok ide pár képet. Bár már a 135ösről is igértem, de folyamatban, jön, jön, jönni fog. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple Watch
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Óra topik
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vettem egy Pentacon 4/200 MC-t, majd valamikor letesztelem, és dobok ide pár képet. Bár már a 135ösről is igértem, de folyamatban, jön, jön, jönni fog.