Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
400D váz
Pont az a gáz, hogy a kétszerező a fényerőből is levesz meg a DOF-ból is, szóval nem elég, hogy kevesebb fény jut be azonos blendénél, még jobban is kell rekeszelni, közben meg a kétszerezés miatt fele akkora záridő kéne, hogy ki tudjam tartani
szal napsütésben ISO 400 alatt esélytelen, de inkább 800. Használhatatlan. Vagy max állványról, beállítva egy madáretetőre de azért ahhoz sem ártana legalább 1/125 mert a madár is mozog, és a madáretetők ritkán vannak csak úgy a napon. Szóval egyelőre nem nagyon találtam még ki a felhasználási területét, levélnehezéknek már ott a Yashikor
Valóban nekem is az a bajom azzal a Yashikorral, hogy egy fixtől az ember szebb rajzolatot várna, mint egy zoom obitól, pláne, hogy a fényereje is nagyobb szal azonos rekeszen meg pláne agyon kéne vernie a kitobit. Kíváncsi lennék, mit művel filmesen mert végülis arra találták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
szal napsütésben ISO 400 alatt esélytelen, de inkább 800. Használhatatlan. Vagy max állványról, beállítva egy madáretetőre de azért ahhoz sem ártana legalább 1/125 mert a madár is mozog, és a madáretetők ritkán vannak csak úgy a napon. Szóval egyelőre nem nagyon találtam még ki a felhasználási területét, levélnehezéknek már ott a Yashikor
Valóban nekem is az a bajom azzal a Yashikorral, hogy egy fixtől az ember szebb rajzolatot várna, mint egy zoom obitól, pláne, hogy a fényereje is nagyobb szal azonos rekeszen meg pláne agyon kéne vernie a kitobit. Kíváncsi lennék, mit művel filmesen mert végülis arra találták ki.