Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Én is vágyok a7-re de nekem még mindíg drága és egyetlen, fő gépnek túl kompromisszumos...
Mini alkalmazások miért izgatnak? Nem jobb ha a vázban alapból benne vannak az extra ficsőrök? Engem kimondottan zavart, hogy pl a timelapse-ért fizetni kell, pedig a fillérb***ó g6-omban is benne van gyárilag.
Nikon d750: persze igény kérdése, de számomra túl vaskos és nehéz. No meg dslr-es haverok annyit szenvednek a front-back fókusszal, hogy már én is rettegek tőle... + manuálozni egy keresős milc fankóbb.
Ha kevés a pínz, és szeretnél full frame-t, én még mindíg apsc milc + focal reducerben látom a legtöbb fantáziát. Ha kereső nem feltétel még olcsóbban is megúszhatod, a régebbi nex-ek fillérekért mennek már...
Amúgy az a7 sorozat tényleg nem nagy
-
MrChris
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Adj el mindent ami tényleg nem kell, meg gyűjts hozzá és jövőre 200-ért de talán még abban az évben alatta is megveheted a piacon az A7-t. Órát volt a kezemben fotózni, tényleg nem nagy, inkább az slr obik és adapterek fogják a nagy sújt adni. Viszont ha tele kedvelő vagy akkor érdemes újragondolni a vágyakozás tárgyát. Egy rendes ~200mm-es obi 4-5ször akkora mint pl a m4/3-on megoldva, Nikon1-ről nem is beszélve.
-
80hun
addikt
válasz
tvamos
üzenetére
A nikonnal csak egy baj van és az az hogy nikon obi megy csak rá.
A canonra felmegy sokminden de optikai keresővel manuálozni nekem gyötrelem.
Marad a milc. Egy oly-m nekem is van meg egy pana is mostmár videóra jobb mint hinnéd. egy e-m10 nagyonjó manuálozni főleg hogy van benne stabi.
A 300-as telét (ekv600) úgy megfogja kézből mint a pinty
Az A7 nemolyannagy , persze én nem vagyok az a zsebrevágós tipus , a nyakamban lóg a gép.
Sok Nikonost ismerek akinek nex , a6000 stb van a nikon mellé manuálozni.
De ez olyan ha éppen összejön a zsé az A7-re meg kell venni egyszer élünk. Lehetőleg garis amire van még 7 hónap minimum és kibővíteni 5 évre. Aztán nyúzhatod sokáig
Az e-m10m2-t ki tudod próbálni nemsok minden változott rajta az e-m10-hez képest , főleg okosabb lett

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz + teljes NIKON szett (makulátlan állapot!)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (makulátlan állapot!)
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mini alkalmazások miért izgatnak? Nem jobb ha a vázban alapból benne vannak az extra ficsőrök? Engem kimondottan zavart, hogy pl a timelapse-ért fizetni kell, pedig a fillérb***ó g6-omban is benne van gyárilag.