Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #8751 üzenetére
Mondjuk a sony féle "neonződ fű meg bilikék ég" színek is olyanok mint a pana "döglött magenta" színek, nem mindíg jönnek elő, van amikor tök normálisak, máskor meg annyira elmennek furcsába, hogy vért izzadva sem tudod helyrerázni
Ezeken a linkelt képeken én még elviselhetőnek találom, egy kis maszkolás, selective color és kész
80hun: Az elég drága dolog, az árát én inkább félretenném kalibrátorra, vagy valakivel aki normálisan megcsinálja bekalibráltatnám a monyóidat. Nálam is 2 laptop és két nagy pc van 2 monitorral, mindegyiken teljesen másak voltak a színek, én is sokat anyáztam ezért, mert fogalmam sem volt hogyan kéne feldolgoznom a képeket, hogy jó legyen. Aztán decemberben vettem egy CM Display-t és igaz, hogy két hónapig szenvedtem a kalibráló szoftverrel, de most minden rendben van, az összes kijelző a háztartásban kb egyforma
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OnePlus Pad 3
- Autós topik
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Metal topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest