- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Nézegettem ezeket a képeket, szín ügyben nekem sem annyira begyere. Tetszik hogy élességben, széleken így muzsikál a régi üveg A7-en, viszont a Nádas, Gyopárosfürdőben a barnás felhők és a semmilyen színek egyáltalán nem. A repcés sem, már majdnem jó az ég, de a témának viszont teljesen rossz a zöldje és sárgája, lehet hogy az alulexponáltságtól van. Repcevirágnak olyan ütősen világítós citrom a sárgája, nincs benne vörös picit sem, de mégis elkülönül a szár zöldjétől ami szintén elég markáns. A tulipánosok rendben vannak azokon nem jön elő ilyen színprobléma, meg jól elkülönülnek a színek. Mint a Panám csak máshogy

Lehet olyan házitesztet csinálni, hogy egy citromot, egészségesen vörös paradicsomot, uborkát, meg valami kéket, áfonyát együtt fotózol, valami fehérrel, darab papír... Lehet még több cuccot is odatenni. A citromnak egy csepp vöröset sem szabad tartalmazni, a piros paradicsom se csússzon se a vörös túlcsordulásba se ne legyen fátyolosan narancsos, mint az ehetetlen téli paradicsom... meg a többi. Lehet nehezíteni hogy nem csak napfény hanem műfénynél. Ha ezeken állja a helyét akkor valszeg más képeken is ki lehet hozni jó színeket. Meg ugye a portré talán a legjobb, érzékeny az ember az emberi arcbőrre ha nem tetszetős. Ilyen kukacos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest