Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniduke
tag

Megérkezett az új kis objektívem, a Pentax 110- 18 2.8
Gondoltam írok pár sort, mert eléggé ritkaság itthon ahogy látom.
Első körben annyi biztos hogy nagyon pici, már-már a cukiságot súrolja, jó kis mindennapos hipszter-kombó lesz belőle
Az alacsony árat sajnos a képminőség és a blende hiánya kompenzálja. [link] Itt ha minden igaz találtok egy full méretű sooc képet, a jobb oldali jelentős minőségromlást én a DIY adapternek tudom be egyelőre, ugyanis a másik oldal teljesen rendben van.
Sajnos ez a látószög nekem nem teljesen gyerebe, későbbiekben lehet beruházok a 24 milis "'nagy"testvérre.
Elvileg az APS-C-t is kirajzolja, én m4/3-n próbáltam, persze ott még szerényebb képminőséget várhatunk a képszéleken.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest