Hirdetés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Poco F7
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Én ebayről vettem a g3-at meg az e-p1-et is, lehet, hogy valamivel drágábban jutsz hozzá mint itthon, de akkor is megéri szvsz, baromira jó ár/érték arányú gép. Az e-p1-en is lehet manuálozni, de azért elég kényelmetlen, nincs evf, a kijelző fix és alacsony felbontású, ráadásul mivel más technológia mint a pana keresője (lcd vs LCoS), valahogy nem látszik rajta olyan jól az élesség, az olympus-on mindíg túltekerem a fókuszt majd vissza, és amikor a lehető legélesebbnek érzem exponálok, de szinte sosem vagyok teljesen biztos, hogy talált a fókusz, a pana keresőben viszont tökéletesen látom hol az élesség... gyakorlatilag ezért váltottam panára. Persze vannak hátrányai is az olyval szemben, de spec manuálozni sokkal jobb választás sztem valszeg még egy ősrégi g1 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest