Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
zolka78
üzenetére
a telére praktikus, arra fémből is valszeg valami hosszú kellene, és egy hosszú fém napellenző nem férne bele a táskámba
az 55-ösre viszont nem valami jó, azzal az obival a gép viszonylag kicsi még, kényelmes, nem való egy ekkora napellenző rá, ráadásul gyakrabban használom, és folyton le kell tekerni róla meg visszatekerni, mert együtt nem fér bele a táskába...na meg úgy néz ki vele a gép mint egy wc-pumpa
ettől függetlenül nem bántam meg nagyon, olcsó, jó minőségű, és a telére nekem hasznos(#5827) gorgo:
kár, hogy nem időjárásálló a szettem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az 55-ösre viszont nem valami jó, azzal az obival a gép viszonylag kicsi még, kényelmes, nem való egy ekkora napellenző rá, ráadásul gyakrabban használom, és folyton le kell tekerni róla meg visszatekerni, mert együtt nem fér bele a táskába...na meg úgy néz ki vele a gép mint egy wc-pumpa
kár, hogy nem időjárásálló a szettem