Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
szvsz a tesztfotók legjobb ha nyersek, akkor tisztán látod mit tud az obi...de amúgy nem is értem, tesztfotókat minek utómunkázni? megmutatod, hogy mit tudsz kihozni belőle? minek? ilyenkor mindenki az obi szűz tudására kíváncsi gondolom, nem arra, hogy te mennyire tudsz belőle éleset kreálni.
"Minden obi másképp rajzol, ha megvan benne az a tartalék, ami kihozható így belőle = jó obi. Amiben meg nincs, mehet ajtókitámasztónak..."
ez így sztem nem igaz, az obik 99%-ából kihozható sztem monitorméretben vállalható kép, ha így nézzük tök mindegy milyen üveget veszel. nekem 5 manuálom van, és egy érkezik, a telém pl. olyan, hogy gyönyörű képeket tudok kihozni belőle, de b*romi sok utómunkával, sajnos vásár előtt nem igazán találtam róla tesztképeket, ha kaptam volna meg nem vettem volna az tutifixalapból nagyon kékes a képe, eszméletlen lágy, és CA-zik mint a franc...a végső képen persze általában ebből semmi nem látszik, de ettől még sose lesz belőle jó obi
Új hozzászólás Aktív témák
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest