Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Smogus, hali01: ezektől a szakértő-de-sohasem-fotózó-sőt-néha-még-fényképezőgéppel-sem-rendelkezőktől néha én is leteszem a hajam, de végülis tényleg megspórolják nekünk, hogy mindennek utána kelljen nézni. Kérdezek valamit, ő fejből idézi a tesztet amit olvasott, és lehet, hogy nem érti vagy legalábbis a jelentőségét nem fogja fel, de jobb esetben én tudom értelmezni és hasznosítani amit mond. Egyszerűbb, mint ha nekem is végig kéne olvasni 30 angol nyelvű tesztet. Szóval már nem bántom őket
Csak mindig az a haverom jut eszembe róluk, aki meg baromi nagy hi-fi szakértő, építget is ezt-azt, de a zene ízlése kritikán aluli. Nem értem, hogy ahhoz a zenéhez minek olyan minőség. De ha nekem kell valami, bármiben tud segíteni a témában. Így nem kell megtanulnom valamit amihez nem akarok baromira érteni csak felhasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak mindig az a haverom jut eszembe róluk, aki meg baromi nagy hi-fi szakértő, építget is ezt-azt, de a zene ízlése kritikán aluli. Nem értem, hogy ahhoz a zenéhez minek olyan minőség. De ha nekem kell valami, bármiben tud segíteni a témában. Így nem kell megtanulnom valamit amihez nem akarok baromira érteni csak felhasználni.