- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Smogus, hali01: ezektől a szakértő-de-sohasem-fotózó-sőt-néha-még-fényképezőgéppel-sem-rendelkezőktől néha én is leteszem a hajam, de végülis tényleg megspórolják nekünk, hogy mindennek utána kelljen nézni. Kérdezek valamit, ő fejből idézi a tesztet amit olvasott, és lehet, hogy nem érti vagy legalábbis a jelentőségét nem fogja fel, de jobb esetben én tudom értelmezni és hasznosítani amit mond. Egyszerűbb, mint ha nekem is végig kéne olvasni 30 angol nyelvű tesztet. Szóval már nem bántom őket
Csak mindig az a haverom jut eszembe róluk, aki meg baromi nagy hi-fi szakértő, építget is ezt-azt, de a zene ízlése kritikán aluli. Nem értem, hogy ahhoz a zenéhez minek olyan minőség. De ha nekem kell valami, bármiben tud segíteni a témában. Így nem kell megtanulnom valamit amihez nem akarok baromira érteni csak felhasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest