Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Smogus, hali01: ezektől a szakértő-de-sohasem-fotózó-sőt-néha-még-fényképezőgéppel-sem-rendelkezőktől néha én is leteszem a hajam, de végülis tényleg megspórolják nekünk, hogy mindennek utána kelljen nézni. Kérdezek valamit, ő fejből idézi a tesztet amit olvasott, és lehet, hogy nem érti vagy legalábbis a jelentőségét nem fogja fel, de jobb esetben én tudom értelmezni és hasznosítani amit mond. Egyszerűbb, mint ha nekem is végig kéne olvasni 30 angol nyelvű tesztet. Szóval már nem bántom őket
Csak mindig az a haverom jut eszembe róluk, aki meg baromi nagy hi-fi szakértő, építget is ezt-azt, de a zene ízlése kritikán aluli. Nem értem, hogy ahhoz a zenéhez minek olyan minőség. De ha nekem kell valami, bármiben tud segíteni a témában. Így nem kell megtanulnom valamit amihez nem akarok baromira érteni csak felhasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest