- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
jól értem, hogy a hiba megjelenése eléggé egybeesik a tisztítással? Ha így van, akkor mégis valamit szétkentél rajta, lehellettel jól ellenőrizhető. A többi lehetőség inkább bevonat károsodás/karc, mikrokarc... Én nem szeretem a csodacuccokat. Minél kevesebb alkotóelemből van a tisztítószer annál célzottabb és kevesebb a kockázata.
Mikor használtan vettem egy GH2-t annak az érzékelőjén tűhegynyi odakövült cuccokkal volt tele. Utánolvasgattam, ajánlották a kamerakft-t, de végül fogtam a fülpiszkálót, alkoholt és nekiestem. Szó szerint vakarni kellett, azt hittem ez nem is rajta, hanem benne lévő anyaghiány. De láss csudát lassan minden dzsuva eltűnt és lehelgetve is tökéletesnek lett. A vele készült kép is jó lett.
Kiváncs vagyok mi okozza a heliosod hibáját!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PR-Telecom
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- Fujifilm X-E4 + XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS MILC
- Nikon Nikkor AF-S 16-35mm f/4 VR ED Nano
- GoPro HERO 12 Black akciókamera - 3 akku + tartozékok
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest