- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Személy szerint az 58-ast jobban szeretem. Nem minden az élesség meg a kontrasztosság. Ezeknek az üvegeknek már lelke van.
Hozzáteszem digi gépen 50-58mm-en pillanat kép esetén esélytelen eltalálni az élességet 1,4-en de még 2-n is. Max bemákolni lehet. 2,8-on pedig már mindnek vállalható az élessége. Beállított képnél lehet eredményesen használni.
20-as obi manuálban azért nem olyan ritka. Mondjuk egy Minolta 20-as nem kifejezetten gyakori, no meg annyira nem is olcsó, cserébe viszont szerintem rendkívül jó minőséget ad. Akár teljesen nyitott rekesszel is. Volt Zeiss Flektogon 20mm 1:4-esem is. Szépen rajzolt, de ez a Minolta jobban tetszik. Korábban volt Tokina RMC 17mm 1:3,5-ös üvegem. Fillérekért vettem, de sajnos a képszélek rendkívül kilágyultak még APSC szenzorral is. Fullframe-en vagy filmen már a használhatatlanság határát súrolta.
£8-ért nem tudom mit lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest