Hirdetés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Zozzer888
üzenetére
Szerintem is... mert ha rossz helyen is van, akkor az életlen keresőben is van azért egy legélesebb helyzet, és oda állítva élesnek kell lenni a képnek.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a csippantással egyidőben állna meg szerintem a fókusz motor egy AF-es obival, és ha rossz helyen csippant, akkor a fókusz se lesz a helyén. Amúgy meg a ML firmware-ben van egy Fokus Trap nevű okosság, amit bekapcsolva a gép abban a pillanatban exponál, mikor a kiválasztott fókuszpontban fókuszba kerül valami. Ebben a módban is próbáltam már.... na ne mondjam milyen lett az eredmény. Pedig makrózni szeretnék a manuál üvegekkel, de így nem bízom bennük. Egy végig makró fotózott erdei túra végén elég kétségbeejtő tud lenni a tény, hogy minden képen máshol van a fókusz mint szerettem volna, és sajnos már jártam így. Csak az LV mód a megbízható, egy nyári verőfényes napon meg nem biztos hogy rendesen látni mident az LCD kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Arch Linux
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Le Mans Ultimate
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi