Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Sziasztok, ajánlottak egy Carl Zeiss Jena Pancolar 50/1,8 manual obit 7e forintért, ha jól megy 5e-ig le tudom alkudni az árát. Na most az a helyzet, hogy még nem használtam manual obit, nem is gondoltam még rá, hogy kéne egy manual prime, de ez még nem egy nélkülözhetetlen összeg, gondolom ennyiért meg is lehet szabadulni tőle. Érdemes ilyen lencsével foglalkozni, használható a képminősége? Egy Canon 500D vázam van, gondolom érdemes chippes adaptert beszerezni hozzá. Kéne egy kis infó ha valaki ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest