Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Hosszú vajjúdás, két prototípus után végre elkészült az XF-m4/3 adapterem. Mivel ilyet nem készítenek kénytelen voltam csinálni egyet, hogy fel tudjam rakni rá a manuális micro4/3-os Laowa 7,5-es üvegem. Bázistáv szempontjából minden tizedmilliméter számít, egyrészt marhára érzékeny rá, másrészt 1,55mm az adapter hossza ami igen kevés anyagot hagy maga után. Esztergálni és marni is kellett, utóbbit ilyen kicsiben még nem próbáltam. Az elsőt vázsapiból próbáltam kialakítani, de szinte semmi nem maradt belőle, csak egy fura karika, kipróbálásra jó volt. Csináltam egyet poliamidból ami nem volt elég merev ezért picit fityegett és emiatt nem igazán volt végtelen. Az utolsót már aluból és biztonság kedvéért alá mentem 0,2mm-el ami miatt meg natív obikkal meg túl közeli, de azokat úgy sem akarom ezzel használni, lévén se rekesz, se fókusz állítás. Sárgaréz lenne az igazi, de 55-ös átmérővel egy 10cm-es rúd ~8e. ft én meg ebben fillértoszó vagyok.

Itt pedig pár kép vele a korábbiakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest