Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Khmmm!
Tudom, hogy nem vagyok én egyszerű eset, de gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy jobban értékelem a mosodát meg a karaktert, mint a saroktól sarokig éles képet krémes háttérmosással, szal igen, a sigma képminősége az árában verhetetlen, de az is előfordulhat, hogy a kolléga ezt letojja, szal ízlések és fotonok... de gondolom ezt a manuális topikban nem kell magyaráznom
. Csak azért mondom, mert anno ezzel az érveléssel, hogy "Ne szaldj bele a manuál őrületbe ha van helyette natív obi is olcsón" engem is meggyőztek páran itt fórumon, hogy vegyem meg a 60-as sigmát, amit meg is tettem... és azóta is porosodik a polcon
. De ha a kollégának az élesség fontosabb mint a karakter meg mosoda, akkor természetesen nem szóltam.
Amúgy a sigma 60 valóban elképesztően éles, szal ha ez a cél, akkor ajánlom
Ha meg mindenképpen manuál, akkor jupiter 9 (vásárlás előtt szigorúan kötelező kipróbálni! nagy a minőségi szórás), canon fd 85mm F1.8, esetleg valamilyen 135-ös és focal reducer, nekem az utóbbi bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest