Hirdetés
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Zinwa Q25
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Igen, Soóséknál vettem. Igazából egy használt távkioldót foglaltam be a neten, de amikor mentem átvenni,megláttam a kirakatban ezt az obit, 6900 Ft-ért
Ha belegondolok, hogy 200mm és F4-es a fényereje, és a próbálgatások alapján még így, koszos frontlencsével is gyönyörű a rajzolata (mondjuk a közepe tiszta, csak a széle dzsuvás), tulajdonképpen bizonyos körülmények között (ha ráérek beállítgatni) ugyanazt produkálja, mint a 70-200 F4L a végállásában, csak kb. harmincad annyi pénzért
A fényméréssel még játszom majd, egyáltalán nem ajánl fel semmit, illetve amire előtte volt állítva azt tartja. Tv módban persze át tudom állítani.
Igen, kívülről lehet rekeszt állítani, nem beugróblendés. Ennél manuálisabban már csak rajzolni lehetne
Köszi mindenkinek a segítséget, otthon ma is játszani fogok
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest