Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Igen, Soóséknál vettem. Igazából egy használt távkioldót foglaltam be a neten, de amikor mentem átvenni,megláttam a kirakatban ezt az obit, 6900 Ft-ért

Ha belegondolok, hogy 200mm és F4-es a fényereje, és a próbálgatások alapján még így, koszos frontlencsével is gyönyörű a rajzolata (mondjuk a közepe tiszta, csak a széle dzsuvás), tulajdonképpen bizonyos körülmények között (ha ráérek beállítgatni) ugyanazt produkálja, mint a 70-200 F4L a végállásában, csak kb. harmincad annyi pénzért
A fényméréssel még játszom majd, egyáltalán nem ajánl fel semmit, illetve amire előtte volt állítva azt tartja. Tv módban persze át tudom állítani.
Igen, kívülről lehet rekeszt állítani, nem beugróblendés. Ennél manuálisabban már csak rajzolni lehetne
Köszi mindenkinek a segítséget, otthon ma is játszani fogok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest