-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Rapid136 #11824 üzenetére
Igen, továbbra is ehhez kérek segítséget; ahogy eredetileg is írtam, most került elő egy Zenit E gép itthon, az ahhoz tartozó Helios 44-2 objektívet szeretném tesztelni. Szerintem a tesztkép lövését is írtam (legalábbis az előző hsz.-emben), hogy kellene, mert gondolom, lesz olyan hiba, ami csak az elkészült képen látszana.
Mivel még nem tudom, hogy amúgy mennyire válna be nekem a manuális objektívezés (abszolút amatőr kocafotós vagyok, csak most épp van bennem némi elszánás, hogy fejlődjek ezen a téren), először is a meglévő Helios 44-2-ről szeretném tudni, hogy jó, használható állapotban van-e. Ha igen, akkor veszek hozzá adaptert. Ha nem, feleslegesen most nem fogok adaptert venni, nem szükséges további kacatvásárlás az íróasztalfiókba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest