Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telefotós kamerával erősít a OnePlus 13R
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Wolfskin #10843 üzenetére
Esetleg sigma 60mm F2.8? Attól függ szerintem, hogy:
- a karaktert, mosodát részesíted-e előnyben, vagy az élességet és krémesebb bokeht
- sokat fotózol-e mozgó alanyt, vagy legtöbbször inkább beállós pózolós modelleket
Nekem 55mm F1.4, 135mm F2.8 manuál + focal reducer van portréra, natívból meg egy sigma 60... ízlés kérdése, de szerintem a 135-ös reducerrel már nem olyan hosszú, sőt újabban a kedvenc obim erre a célra
Ha inkább pillanatfotókat lőnél mozgó alanyokról, akkor én a 45-öst, a pana 42,5-öst vagy a sigma 60-at ajánlanám, ha meg beállós modelleket, akkor valami jó kis 50-55mm F1.4 vagy 85mm manuált focal reducerrel, oszt lesz bokeh orgia, meg gyenge fényben is tudsz majd érvényesülni iso emelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest