Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Macrodroid
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Amúgy emiatt kezdenél Olympus szettel vagy egyébként is ez a kiszemelt?
Az objektívek közül az 50/1,8 ami érdekes lehet, az viszont remek darab (mint az alapobjektívek többsége). Én egy 300d-vel használom, nem családi jellegű kép csak pár darab van, régebben már linkeltem is őket; #442 és #743). Egy 28/2,8-nak nem számottevő az előnye egy kitobjektívvel szemben. Én sem használom már a 24/2,8-amat mióta megvan a 18-55 IS. A Tamron nem hagyott bennem mély nyomot, ráncolom a szemöldököm, mikor próbálok visszaemlékezni rá.
Az tuti, hogy toló-zoom-os, ami elég kellemetlen, vele készült képeket is csak párat találtam, azért ha gondolod feldobhatom őket valahova. Helyette jobb választás a kitben (dupla kitben olcsón) adott tele, amivel kevesebb a macera is.Még pár 50/1,8-al készült kép itt, MORE gombbal több is gyün'.
Nagy részük analóg géppel készült.Gép is volt az objektívekhez?

Szerk.: az elején linkelt makrók közgyűrűvel készültek f4 körül..
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az tuti, hogy toló-zoom-os, ami elég kellemetlen, vele készült képeket is csak párat találtam, azért ha gondolod feldobhatom őket valahova. Helyette jobb választás a kitben (dupla kitben olcsón) adott tele, amivel kevesebb a macera is.