- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a szüleim gépén volt Ubuntu, aztán Mint pár évig, de mindig az volt, hogy át kellett menni megcsinálni a frissítést, soha nem mertem abban bízni, hogy minden jól fog menni. Főleg nem a verziófrissítés
Itt legalább rolling release van, amivel eddig nekem sokkal kevesebb bajom volt, mint a pár havonta kiadott rendszerekkel.
Ha nem akarsz a frissítéssel szarakodni, akkor fel kell dobni egy ChromeOS-t, vagy valami hasonlót, azt "hülyéknek" csinálták
Ha nem lenne most a szüleimnél a laptopon egy legális W10, amivel egyelőre tökéletesen elvannak, akkor szerintem tennék nekik oda valami ChromeOS kockát, annál nagyobb tudás nem igazán kell nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged