Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a szüleim gépén volt Ubuntu, aztán Mint pár évig, de mindig az volt, hogy át kellett menni megcsinálni a frissítést, soha nem mertem abban bízni, hogy minden jól fog menni. Főleg nem a verziófrissítés
Itt legalább rolling release van, amivel eddig nekem sokkal kevesebb bajom volt, mint a pár havonta kiadott rendszerekkel.Ha nem akarsz a frissítéssel szarakodni, akkor fel kell dobni egy ChromeOS-t, vagy valami hasonlót, azt "hülyéknek" csinálták
Ha nem lenne most a szüleimnél a laptopon egy legális W10, amivel egyelőre tökéletesen elvannak, akkor szerintem tennék nekik oda valami ChromeOS kockát, annál nagyobb tudás nem igazán kell nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Itt legalább rolling release van, amivel eddig nekem sokkal kevesebb bajom volt, mint a pár havonta kiadott rendszerekkel.
Ha nem lenne most a szüleimnél a laptopon egy legális W10, amivel egyelőre tökéletesen elvannak, akkor szerintem tennék nekik oda valami ChromeOS kockát, annál nagyobb tudás nem igazán kell nekik.