Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a szüleim gépén volt Ubuntu, aztán Mint pár évig, de mindig az volt, hogy át kellett menni megcsinálni a frissítést, soha nem mertem abban bízni, hogy minden jól fog menni. Főleg nem a verziófrissítés
Itt legalább rolling release van, amivel eddig nekem sokkal kevesebb bajom volt, mint a pár havonta kiadott rendszerekkel.Ha nem akarsz a frissítéssel szarakodni, akkor fel kell dobni egy ChromeOS-t, vagy valami hasonlót, azt "hülyéknek" csinálták
Ha nem lenne most a szüleimnél a laptopon egy legális W10, amivel egyelőre tökéletesen elvannak, akkor szerintem tennék nekik oda valami ChromeOS kockát, annál nagyobb tudás nem igazán kell nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
Üzleti előfizetők hirdetései
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt legalább rolling release van, amivel eddig nekem sokkal kevesebb bajom volt, mint a pár havonta kiadott rendszerekkel.
Ha nem lenne most a szüleimnél a laptopon egy legális W10, amivel egyelőre tökéletesen elvannak, akkor szerintem tennék nekik oda valami ChromeOS kockát, annál nagyobb tudás nem igazán kell nekik.