Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Milyen videokartyad van? es milyen drivert hasznalsz hozza?
A legujabb zart nvidia driver bugos, nekem az okoz gondokat. A gep nem fagy le csak a kepet nem frissiti, nekem ez az osszes chromium alapu cuccban elojon, lehet nalad is hasonlo gond van. Ezt a hibat egy ablakvaltas megoldja, de zavaro (plusz mas se tokeletes). -
spammer
veterán
Nem keveset szívtam ilyesmikkel egy inteles Acer laptopon (UEFI-s, de legacy módban használom). Az egyetlen működő megoldás (vagyis inkább workaround) az xHCI kikapcsolása volt BIOS-ban. Csekkold le, nálad van-e ilyen lehetőség és hogy megoldja-e. Nálam anno a kernelcsere sem vált be, de persze azzal is érdemes lehet egy próbát tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest