Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Oké, köszi! Arch témában még az EndeavourOS, amit dicsérnek distrowatch-on, hogy stabilabb és gyorsabban reagál a csapat a bugokra, de a Manjaro nevét régóta ismerem, aztán valahogy összekötöm a stabilitással, ha valaki régóta a piacon van. Mondjuk Ubuntunál ezt pont bebuktam. :-)
-
-
Pista0001
addikt
Néhány napja? Április óta halott volt a topik
A KDE partition manager. szerintem is jó holmi, nem volt még, amit ne oldott volna meg.
Remélem, azért vannak lemaradva a frissítésekkel, mert alaposan tesztelnek. Ezt látszik megerősíteni, hogy pár év alatt nem volt komoly bug. Legalábbis olyan nem, amit terminálból ne lehetett volna megoldani.
Ha jelez, hogy van frissítés, jellemzően telepítem én is azonnal. Sokkal kevesebbet kell a Manjarot hegeszteni, mint a Chakrát kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest