- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #979 üzenetére
Létrehoztam, ext, aztán fat32, valaki árulja el nekem, hogyan lehet ezután használni a partíciót? Minden szürke, egy mappát, fájlt, semmit nem tudok benne létrehozni, még a labelt se tudom none-ről átírni bármire, jogosultságok mind szürkék, átvenni nem tudom se rendszergazdának se saját magamnak.
Átbootoltam W10-be, ot azonnal megjelent a Sajátgépben, írom-olvasom, címkét adtam neki stb.
Visszabootolva, semmit sem tudok vele kezdeni, azon kívül hogy látom a Win alatt létrehozott könyvtárakat és fájlokat.
Ext4-nél létrehozott benne egy lost+found könyvárat és ennyi, ebbe sem tudok semmit létrehozni, se címkét adni neki sem írni, sem bármi jogosultságot állítani. Csatoltam őket mindenhova, run/media, home, home/tibi alá, eredmény ugyanez.
Létrehozok egy partíciót és nem tudom használni,
mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest