Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Létrehoztam, ext, aztán fat32, valaki árulja el nekem, hogyan lehet ezután használni a partíciót? Minden szürke, egy mappát, fájlt, semmit nem tudok benne létrehozni, még a labelt se tudom none-ről átírni bármire, jogosultságok mind szürkék, átvenni nem tudom se rendszergazdának se saját magamnak.
Átbootoltam W10-be, ot azonnal megjelent a Sajátgépben, írom-olvasom, címkét adtam neki stb.
Visszabootolva, semmit sem tudok vele kezdeni, azon kívül hogy látom a Win alatt létrehozott könyvtárakat és fájlokat.
Ext4-nél létrehozott benne egy lost+found könyvárat és ennyi, ebbe sem tudok semmit létrehozni, se címkét adni neki sem írni, sem bármi jogosultságot állítani. Csatoltam őket mindenhova, run/media, home, home/tibi alá, eredmény ugyanez.
Létrehozok egy partíciót és nem tudom használni,
mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest