Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szerintem akadj le rólam,
fog menni,
BoB ahogyan leírta, nem pont úgy csináltam, és egy másik úton is eljutottam a megoldáshoz, amit ÉN találtam meg, ergo full fejlődőképes vagyok. Ha nem szólogatnak be feleslegesen, akkor nyugodtan tudom magamba szívni a tudást, ha baszogatnak akkor ez a bensőséges és figyelmet, összpontosítást igénylő tanulási folyamat sérülhet, esetleg megszakad és ilyen hsz.-ok írásába csap át. Amire semmi szükség.
Büszkén fogom a klubba mesélni majd hogy 19 év win után, igaz egy kis segítséggel (amit neeem tőled kaptam meg), egész simán áthelyeztem a Linux home/tibi könyvtárat egy külső partícióról közvetlenül a / alá. És a redmondon nevelkedett, az anyatejjel ablakokat magukba szívó ismerősök majd hümmögnek, igen, ez nem semmi, tud ez tibi gyerek valamit.Többször, több fórumon leírtam a hasonlóaknak, én nem akarom ÉRTENI az os-t. Én HASZNÁLOM. És szeretném ÚGY használni, ahogy nekem kényelmes, ahogy én elgondolom, ahogy nekem kézreáll. A linuxok közül eddig egyedül a Manjaro ami ezeknek majdnem megfelel. Kedvelem, a dedós kis hisztijei ellenére, és szeretném tartósan használni.
Innen is el akarsz üldözni, miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- ASUS routerek
- Diablo IV
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Asztalos klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi