- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is fura volt ez a Mabox, de emlékeztem, hogy pár napja még volt Openboxos verzió az oldalukon, ma nem találtam, de rákeresve ezt a Maboxot leltem. Meglepően semmi fapados jellege nincs, mintha nem is Openbox lenne, nagyon tetszik.
Köszi a javaslatot....kicsit le van halva desktopon a PH oldal......mire belemerültem volna ebbe a bonyolultságba, megérkezett Archfőnök a nyaralásból és a --force kapcsolóval sikerült!
Köszi nektek a helpet.
Nem könnyen tudtatok rábeszélni erre az Arch vonalra, de a laptopon szerintem ezzel fogok szórakozni egy darabig.
A hiba kiírásán kicsit aggódtam, mert hasonló
.so
xorg hiba nagyon régen Debianon fordult elő, ott elég nyekergős volt a megoldása, de legalább tanultam a konzolos helyreállítást.Itt egyébként frissítéskor még felhozott a networkmanager-rel kapcsolatos jogosultság hibát is, de reboot után mégis rendbejött minden, fel is kapcsolt wifire.
Szóval jó lesz ez az Arch-vonal, fene se gondolta volna, bár kicsit olyan érzésem van, ha hibát látok, mint bő 4 éve Debiannnal.
(#474) BoB
Épp ideje volt már, hogy abbahagyd a lubickolást!
(#476) BoB
Valóban nincs kockázata a próbálkozásnak, van másik Arch származék is a laptopon!
Ja igen, ennek a Mabox-nak még olyan a telepítője, mint a Manjaro volt régebben, tök könnyen kezelhető, simán van alul egy sor, ahová be lehet írni a kernel opciókat!
Most megyek belemászok a GRUB cfg-be.....(#475) Dave™
Kedvelem a favágó módszereket amúgy, nekem többnyire beválnak. (nem direkt dobtam fel a favágós labdát)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest