Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blinthun
csendes tag
Feltettem és végül is nem variáltam túl.
A /tmp valóban alapból tmpfs, swapot meg nem csináltam. 16GB RAM esetében szerintem nem fog hiányozni.Egy apró gondom lenne így kapásból.
Szeretnék bootkor egy .conf fájlt lefuttatni.Létrehoztam a /etc/modprobe.d/ alatt a fájlt.
Betettem a /etc/mkinitcpio.conf fájlba a FILE="" részbe. (Teljes elérési útvonallal)Reboot után mégsem tölti be a fájlt és a
lsinitcpio /boot/initramfs-4.4-x86_64.img
parancsot futtatva sincs a listában, azaz nincs az initramfs-ben.Pedig ha jól tudom mkinitcpio.conf-ban definiált confokat alapból be kellene töltenie, nem?
Legalább is az Arch wiki szerint igen
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest