- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Core2duo6600 #493 üzenetére
Ezt a Windows MCE dolgot nem tudom jelenleg hová tenni, így nem biztos, hogy jó a tippem...
+ milyen az MCE távirányító?
Mindenesetre elsődlegesen az a kérdés, hogy a kártyádat mennyire kezeli a Linux és felismerte-e. Ha felismerte (tehát lehet kezelni), akkor esetleg utána lehet nézni olyan programnak, ami jobban illeszkedik az elképzelésedhez.
pl. nézd meg, megy-e tvtime-mal. Ne felejtsd a TV-szabványt PAL-ra állítani NTSC helyett.
Ilyen Media Center Edition Windowst még nem láttam (ezért tényleg nem tudom, mit és hogyan tud), de esetleg érdekes lehet számodra a Mythtv projekt. Ki még nem próbáltam, így segíteni nem tudok benne, de elvileg nagyon sokmindent tud. Time shift, kép a képben (videoval vagy másik tunerrel), stb.
Kell hozzá sql adatbázis. Állítólag beállítani nehézkes, de van Media Center edition néhány Linux-változatból.Eddig felvenni csak mencoderrel vettem TV-adást.
Modeline generálásoz múltkor ajánlották a gtf programot, ennek kimenetét kell az xorg.conf-ba beszúrni a 75 Hz-hez.
Powerpakról érdemes elolvasni: itt
Inverz képet nem tudom, miért van nálad. Én mondjuk Kaffeine-t nem szeretem, mindig azzal kezdtem, hogy rögtön eltávolítottam a rendszerről... kissé erőszakos volt.
Videolejátszásra én mplayer-t használok, érdemes feltenni az SMPlayert hozzá.
+ kiegészítésként fel lehet tenni codec csomagot is hozzá, így a wmv, rm és egyebek is mennek. Divx, xvid és egyebek mennek közvetlen telepítés után.Rive:
Jelenleg nem tudom megnézni 2009-en (esetleg kicsit később), de lehet a KDE4 tulajdonképpeni beta állapota is az ok, szerintem a KDE control center azzal van leginkább összefüggésben. Egyébként úgy rémlik, van valami advanced lehetőség benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest