- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne_S
csendes tag
válasz
#41133696 #52 üzenetére
Ez érdekes.
Az általam az #51-ben betett linken (engem) a Download Now-ra kattintva átirányít egy következő oldalra ahol látható is, hogy az1.51.0. verziót 9 MB-nyi terjedelemben fogom majd letölteni. És ha itt is rákattintok a Downlod Now-ra akkor már kapom a mbam-setup 1.51.0.1200.exe-t. -
Jenne_S
csendes tag
válasz
Psychonaut #49 üzenetére
Szia!
Itt ha a Dowload Now-ra kattintassz, akkor a legújabb verziója jön le. (1.51.0.1200.exe)
(Elnézést a beleszólásért)
-
Jenne_S
csendes tag
válasz
#41133696 #17 üzenetére
Szia!
Állítsd be a frissítést valósidejűre a MBAM-ban.
Főablak/Védelem/Ütemező fül >> Felül az 'Ütemező beállításai' fül > Hozzáad/ a Tipusnál Frissítésbe tedd a kis pontot és Utána válaszd a Valósidejűt. Itt még megadhatod, hogy csináljon minden frissítéskor egy Flash vizsgálatot is és legyen-e értesítő buborék a sikeres frissítéseket követően.Ja igen. Töröld ki a napi frissítési ütemezést és csak a Valósidejű legyen.
-
Jenne_S
csendes tag
válasz
#41133696 #10 üzenetére
Szia!
Én normál fiók alól használom, rendszergazdai jogokkal. Frissít rendesen. Dobálja a buborékokat de már megszoktam. (bár ki is lehet kapcsolni benne)
Nálam betöltődik rendes időben, 70-75 sec elteltével minden ikon ott van már óra mellett. Idő sorrendet nézve, jobbról balra jelennek az ikonok. Tehát a MBAM előbb betöltődik (nálam) mint a NIS. -
Jenne_S
csendes tag
Nálam most az előbb, amikor bekapcsoltam a gépet fel is frissítette az adatbázisát is és egyben önmagát az új verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged