Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne_S
csendes tag
válasz
üzenetére
Ez érdekes.
Az általam az #51-ben betett linken (engem) a Download Now-ra kattintva átirányít egy következő oldalra ahol látható is, hogy az1.51.0. verziót 9 MB-nyi terjedelemben fogom majd letölteni. És ha itt is rákattintok a Downlod Now-ra akkor már kapom a mbam-setup 1.51.0.1200.exe-t.
-
Jenne_S
csendes tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Szia!
Itt ha a Dowload Now-ra kattintassz, akkor a legújabb verziója jön le. (1.51.0.1200.exe)
(Elnézést a beleszólásért)
-
Jenne_S
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia!
Állítsd be a frissítést valósidejűre a MBAM-ban.
Főablak/Védelem/Ütemező fül >> Felül az 'Ütemező beállításai' fül > Hozzáad/ a Tipusnál Frissítésbe tedd a kis pontot és Utána válaszd a Valósidejűt. Itt még megadhatod, hogy csináljon minden frissítéskor egy Flash vizsgálatot is és legyen-e értesítő buborék a sikeres frissítéseket követően.Ja igen. Töröld ki a napi frissítési ütemezést és csak a Valósidejű legyen.
-
Jenne_S
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia!
Én normál fiók alól használom, rendszergazdai jogokkal. Frissít rendesen. Dobálja a buborékokat de már megszoktam. (bár ki is lehet kapcsolni benne)
Nálam betöltődik rendes időben, 70-75 sec elteltével minden ikon ott van már óra mellett. Idő sorrendet nézve, jobbról balra jelennek az ikonok. Tehát a MBAM előbb betöltődik (nálam) mint a NIS.

-
Jenne_S
csendes tag
Nálam most az előbb, amikor bekapcsoltam a gépet fel is frissítette az adatbázisát is és egyben önmagát az új verzióra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest