- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi, nos szerkeszteni lehetett csak törölni nem, most így néz ki. Ehhez átkellett mennem a rendszergazdai fiókom alá, csak ott engedte szerkeszteni, illetve gondolom engedte volna itt is ha kilépek, és rendszergazdaként indítom el, de jobban szeretem hagyományosan elrendezni a dolgot
Most már valósidejű, elvileg 5 percen belül frissítenie kell.
Sőt ez meg is történ amíg ezt a postot írtam
Greenebola : Az NSS-el kapcsolatban, most látom először
Múltkor kerestem a próbaváltozatok között, hogy nincs e fent a legújabb verziójú 2011-es offline installer, de még akkor nem volt
Kb két napja ennek
-
törölt tag
Helló, igazán örülök, hogy már legalább hárman vagyunk akik a Nortonnal együtt használjuk
Sokáig volt az a gondom, hogy nem volt - legálisan elérhető próbaverzió - így nem tudtam pontosan nem e fog akadást okozni a kettő együtt, de szerencsére most már ez is megoldódott.Engem például a buborék egyáltalán nem zavar, sőt örülök is neki, legalább tudatja, hogy működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged